Ready Built Downline

Först och främst måste du välja vilket MLM-företag du vill jobba med. Och som ny är det inte lätt så lita på att vi har valt ett system  som fungerar.

Hur gör man sen för att lyckas med att verkligen tjäna pengar inom MLM-branchen? (bara 3% av alla som går med i ett MLM-företag gör faktiskt det). Det är kanske lätt att lockas av idealbilden “det är bara att skriva in 4 stycken, så gör de i sin tur samma sak och de i sin tur samma sak så har du snart en passiv månadsinkomst på tiotusentals kronor”.

Men är det verkligen så lätt? Nej, och du som provat på innan vet det.

Så, varför är det så svårt att lyckas? Först och främst måste man ha tid, jobbar du redan 40 timmars veckor så är det i princip omöjligt att lyckas bra inom MLM-branchen. Sen måste du besitta färdigheter inom alla former av marknadsföring. Du måste ju marknadsföra din produkt, det går inte att bara säga till folk “hej, jag har hört om en kanongrej där man kan tjäna massa pengar...” du kanske lyckas skriva in ett antal personer på det sättet men då bidrar du till ryktet om pyramidspel och de du skriver in kommer att inom kort hoppa av - för de blir inte rika så som du sa att de skulle bli. Men det värsta av allt, de som du skrev in kanske var dina vänner som nu känner sig lurade och ditt förtroende och anseende har sjunkit i deras ögon. I värsta fall vill de inte veta av dig alls.

Man måste vara en bra entreprenör/företagsledare för att lyckas inom MLM. När du går med i ett MLM-företag blir du ju egenföretagare i samma ögonblick. Fråga vem som helst som har startat en egen firma hur det var att få sin firma att gå runt och hur mycket tid de har lagt ner.

 


Fördelarna med att gå med i ett MLM-företag till skillnad mot att starta eget företag är givetvis den låga insatskostnaden och den färdiga produktidén. MEN, ingen gör jobbet åt dig för att lyckas - du måste göra det SJÄLV!

 

Alla kan lyckas inom MLM, men bara 3% gör det (dom som verkligen lägger ner all tid och möda för att verkligen uppnå sina mål). Jag antar att din vän eller kollega inte berättade det för dig?

 

MEN LUGN... BARA LUGN...
DET FINNS ETT SÄTT DÄR ALLA KAN LYCKAS!